Kevätpurjehdukset

Kun jäitä ei tänä talvena ollut paljoa voimme jo toukokuussa tarjota mahdollisuuden päästä purjehtimaan perinnepurjealuksillamme. Sopivaa tekemistä vaikka yrityksen tiimipäivään, kun samassa veneessä yhteistuumin nostamme ja reivaamme purjeita. Lähes äänettömästi liikkuvan purje-aluksen kyydissä pääsee lähelle luontoa ja olemmekin järjestämässä retkiä lintujen tarkkailuun. Kouluvuoden päätökseksi luokkaretkipurjehdus on ihan huippua! Kysy meiltä lisää!

Kevättä ilmassa

Päivä pitenee ja auringon valo lisääntyy. Luontokin alkaa herätä kevääseen ja ensimmäiset kottaraisetkin on nähty. Pääsiäisenä voikin jo viettää kivan luontoloman mökillä ja nauttia kevään heräämisestä. Saariston mökkivaihtoehtoja pääsee selaamaan tästä linkistä . Parin viikon päästä julkaisemme myös uuden nettikauppamme, josta voi varata sekä mökkejä, majoitusta esim. purjehduksia. Ollaan kuulolla!

Lahjakortilla saaristoon

Lahjakortti on oiva ratkaisu, kun on vaikea keksiä mieluista lahjaa. Lahjakortillamme voi ostaa kaikkia välittämiämme palveluita majoituksesta, yleisöpurjehduksista ja kalastusopastuksista luonto-opas palveluihin ja veneretkiin. Kaupastamme Saaristoshopista löytyy myös monipuolisesti saaristo- ja luontoaiheista kirjallisuutta. Osta lahjakorttisin nyt! Tässä on linkki lahjakorttikauppaan.