Uusi vuosi

Uusi vuosi alkoi Aapeli-myrskyn myllertäessä meriä. Myrskyn voima on kyllä hieno kokea silloin kun ei se ei aiheuta mitään vaaraa ja voi seista rannalla sitä ihailemassa. Kesän retkien, purjehdusten, pyöräilymatkojen muiden aktiviteettien suunnittelu jatkuu ja tietoa ilmestyy piakkoin tänne kotisivuille. Olemme vaihtamassa varaussysteemiämme ja onlinessa ei sen vuoksi näy tällä hetkellä kovin montaa vapaata kohdetta. […]

Vielä ehdit varata jouluksi

Vietä joulunpyhät mukavasti mökillä; vältät joulusiivouksen ja pääset nauttimaan saariston rauhasta perheesi kanssa. Saaristo tarjoaa hiljaisuutta niille, jotka eivät kaipaa uuden vuoden räiskettä tai haluavat juhlia vuoden vaihtumista omalla porukalla, omilla ehdoillaan. Varaa mökkisi nyt! Tutustu kohteisiin online.

Lahjakortilla saaristoon

Lahjakortti on oiva ratkaisu, kun on vaikea keksiä mieluista lahjaa. Lahjakortillamme voi ostaa kaikkia välittämiämme palveluita majoituksesta, yleisöpurjehduksista ja kalastusopastuksista luonto-opas palveluihin ja veneretkiin. Kaupastamme Saaristoshopista löytyy myös monipuolisesti saaristo- ja luontoaiheista kirjallisuutta. Osta lahjakorttisin nyt! Tässä on linkki lahjakorttikauppaan.

Talvella Utön majakkasaarelle

Utön maisemissa sielu lepää ja on tilaa hengittää. Kivan pikkukylän raitilla tai kaupassa törmää mukaviin naapureihin. Majakkakappelissa opas Hanna kertoo elämästä Suomen eteläisimmällä saarella. Mielenkiintoinen Utö kannattaa kokea! Tutustu tuotteisiin Viikonloppu Utön majakkasaaressa tai pidempi Talvimatka Utön majakkasaarelle ja varaa lomasi!

Mökki syylomalle tai jouluksi

Saaristosta löytyy useita mukavia mökkejä, joilla voit viettää lomaa syksyllä ja talvella upean luonnon keskellä. Voit kalastella. Kauniit maisemat ovat kuvauksellisia. Luonto houkuttaa liikkumaan. Tähtiyöt  ovat hienoja elämyksiä. Yhteysaluksilla pääsee retkeilemään merelle ihan ilmaiseksi. Sauna ja useissa kohteissa myös palju lämpiävät retkipäivän päätteeksi. Saariston talvea on vaikea kuvaille, se pitää kokea. Majoituksiimme voi tutustua online-luetteloamme selaamalla tai ota […]