fbpx

Kruunaa lomasi purjehduksella

Virkisty heinäkuun helteillä meren vilvoittavilla aalloilla ja tuulen tuiskeessa; lähde kanssamme purjehtimaan! Yhteistyöaluksemme Jahti Eugenia ja Storbåt Tacksamheten purjehtivat heinäkuun aikana mm. idylliseen Gullkronaan, kauniille ja mielenkiintoiselle Seilin saarelle, Örön linnakesaarelle sekä Hankoon ja Uuteenkaupunkiin. Valita voit kevyempiä päiväpurjehduksia tai yön yli kestäviä meriseikkailuja. Tutustu tarjontaamme ja varaa paikkasi nyt!

Hyvää juhannusta!

Saaristovarauksen väki on juhannuksenvietossa pe 21.6. alkaen, maanantaina 24.6. palvelemme jälleen normaalisti! Online-varaus toimii toki myös juhannuksena. Jos siis loma-aktiviteetit ja -majoitukset polttelevat näppejä, voit tehdä varaukset sillä välin kun muut vain juhlivat. Oikein hyvää ja vastarikasta juhannusta kaikille!  

Juhannukseksi mökille saaristoon – vielä ehdit!

Uhkaako kaupungijuhannus ja sähkögrillibileet parvekkeella? Ei hätää, vielä pääset grillailemaan oikeilla tulilla. Turun saaristossa vielä mukavia punaisia tupia vapaana juhannukseksi, varaa omasi nyt! Tutustu vapaisiin mökkeihin alta: Atun mökit 2, Parainen Mickels Lillstuga, Korppoo Nötbacka, Korppoo Hinders Kasan, Nauvo Soita 02 410 6600 tai lähetä sähköpostia ja varaa nyt!

Saariston rengastie on auki jälleen!

Ehkäpä Suomen kaunein maisemareitti, Saariston rengastie, on jälleen auki 31.5.-1.9.2019! 250 km, 8 meriylitystä, idyllisiä kylä, kuhisevia vierasvenesatamia ja mieleenpainuvia majapaikkoja. Varaa majoituksesi meiltä, niin autamme samalla reitin suunnittelussa! Valikoimassamme on persoonallisia majataloja ja hotelleja sekä viihtyisiä mökkejä. Tutustu vaihtoehtoihin online-varaamossamme tai online-esitteessämme. Samalla voit myös vuokrata pyörän kauttamme, olit sitten lähdössä reitille lihasvoimin tai […]

Heinäkuuksi mökille!

Jos kevään trooppiset lämpötilat enteilevät kesän kuumuutta, kannattaa heinähelteiksi suunnistaa saaristoon viilentymään! Heinäkuuksi on vielä vapaana hurmaavia huviloita ja kotoisia pikkumökkejä. Varaa oma lomasi nyt, kaupanpäällisiksi saat palan kaunista saaristoa. Tässä muutama mukava kohde, joissa vielä vapaata heinäkuuksi: Stentorpin rantamökki Atun mökit 2 Villa Skogby Villa Måsen Vitsippan Brantenborg Talludden Mickels lillstuga Nötbacka  

Nauvon kamarimusiikkipäivät – liput myynnissä!

Nauvon kamarimusiikkifestivaalit pyörähtävät jälleen käyntiin 3.-7.7.2019! Lähde monipuolisella musiikkimatkalle saaristoon ja osta liput ennakkoon online-varaamostamme tai Saaristo Shopista Nauvon kirkonkylältä. Konsertteja mm. Nauvon keskiaikaisessa kivikirkossa, ravintola L’escalessa, Seilin saarella ja Qviflaxin kylässä. Katso ohjelmisto täältä. Tee elämyksestä täydellinen ja varaa myös mukava majoitus Nauvosta!

Lintuja tiirailemaan purjeveneen kyydistä

Aloita kevät tyylillä ja lähde mukaan kevään lintuteemaisille purjehduksillemme! Lauantaina 4.5. puupurjevene Storbåt Tacksamheten lähtee Ruissalosta Airistolle. Matkan aikana tarjotaan lämmin kalakeitto ja kahvit, joten kirpeäkään sää ei menoa haittaa. 18.5. Jahti Eugenia purjehtii Kasnäsistä linturetkelle, lintumies Ari Linnan opastuksella. Tämä on hieno tilaisuus etenkin bongauksen ensikertalaisille ja purjelaivoista kiinnostuneille. Lähde mukaan ja varaa oma […]

Kevätpurjehdukset

Kun jäitä ei tänä talvena ollut paljoa voimme jo toukokuussa tarjota mahdollisuuden päästä purjehtimaan perinnepurjealuksillamme. Sopivaa tekemistä vaikka yrityksen tiimipäivään, kun samassa veneessä yhteistuumin nostamme ja reivaamme purjeita. Lähes äänettömästi liikkuvan purje-aluksen kyydissä pääsee lähelle luontoa ja olemmekin järjestämässä retkiä lintujen tarkkailuun. Kouluvuoden päätökseksi luokkaretkipurjehdus on ihan huippua! Kysy meiltä lisää!

Kevättä ilmassa

Päivä pitenee ja auringon valo lisääntyy. Luontokin alkaa herätä kevääseen ja ensimmäiset kottaraisetkin on nähty. Pääsiäisenä voikin jo viettää kivan luontoloman mökillä ja nauttia kevään heräämisestä. Saariston mökkivaihtoehtoja pääsee selaamaan tästä linkistä . Parin viikon päästä julkaisemme myös uuden nettikauppamme, josta voi varata sekä mökkejä, majoitusta esim. purjehduksia. Ollaan kuulolla!

Lahjakortilla saaristoon

Lahjakortti on oiva ratkaisu, kun on vaikea keksiä mieluista lahjaa. Lahjakortillamme voi ostaa kaikkia välittämiämme palveluita majoituksesta, yleisöpurjehduksista ja kalastusopastuksista luonto-opas palveluihin ja veneretkiin. Kaupastamme Saaristoshopista löytyy myös monipuolisesti saaristo- ja luontoaiheista kirjallisuutta. Osta lahjakorttisin nyt! Tässä on linkki lahjakorttikauppaan.